Günün sonunda çox yorğun olduğum üçün uzun qeydiyyat formaları, mürəkkəb menyular və əlavə proqramlar mənə uyğun deyil. Sadəcə brauzerdən açıb bir müddət istifadə edə biləcəyim, sonra isə rahat şəkildə çıxacağım bir internet seçimi axtarıram. Azərbaycanda belə platformalar arasında seçim edərkən qeydiyyat prosesinin sadəliyi və mobil versiyanın rahatlığından əlavə, məxfilik siyasətini, şəxsi məlumatların qorunmasını və hesab təhlükəsizliyini necə yoxlamaq daha düzgündür?
21 Views

Bir neçə gün əvvəl dostumla axşam üçün nə etmək barədə danışırdıq. Hava elə də yaxşı deyildi və çölə çıxmaq fikrindən vaz keçdik. Evdə film seçmək də uzun müzakirəyə çevrildi, çünki birimiz komediya, digərimiz isə başqa janr istəyirdi. :D Sonda müxtəlif rəqəmsal seçimlərə baxmağa başladıq və ünvanına rast gəldik. Mən səhifəyə bir qədər baxdım, məlumatları oxudum və linki dostuma göndərdim. Dedim ki, əvvəlcə özün nəzər sal, sonra qərar verərsən. Məncə, internetdə yeni bir seçim görəndə ən düzgün yanaşma budur. Əvvəlcə nə təklif olunduğunu, hansı qaydaların tətbiq edildiyini və digər şərtləri başa düşürsən. Sonra artıq bunun sənin üçün maraqlı olub-olmadığını müəyyənləşdirirsən. Mən kiminsə tövsiyəsinə əsasən dərhal seçim etməyi sevmirəm. Özüm baxandan sonra daha rahat qərar verirəm. Ona görə bu səhifəni də sadəcə axşam üçün fərqli rəqəmsal variant axtaranlara alternativ kimi qeyd edirəm.