top of page
Troost39 Thrift Store logo

Troost39 Thrift Stor Group

Public·40 members

Bu gün sizə bir müşahidəmi təqdim etmək istəyirəm

Salam əziz dostlar! Bu gün sizə bir müşahidəmi təqdim etmək istəyirəm. Mən müxtəlif platformalarda profillər yaratmışam və fərq etmişəm ki, bəzi saytlarda hesabı bağlamaq və ya bütün şəxsi məlumatları tamamilə silmək demək olar ki, mümkün deyil. Bu proses ya çox mürəkkəbdir, uzun mərhələlərdən ibarətdir, ya da dəstək xidməti ilə uzun-uzadı yazışmalar tələb edir, bəzən isə ümumiyyətlə mümkün olmur. Halbuki, istifadəçi hər zaman öz hesabını bağlamaq və məlumatlarını silmək hüququna malik olmalıdır. Bu, əsas istifadəçi hüquqlarından biridir və heç bir platforma bu hüququ məhdudlaşdırmamalıdır. Azərbaycanda bu məsələyə ədalətli, şəffaf və istifadəçi dostu yanaşan, hesabın bağlanması prosedurunu sadə və aydın edən platformalar hansılardır? Tövsiyələrinizi eşitməkdən çox şad olaram.

14 Views

Dostlar, bu gün sizə çox maraqlı bir hekayə danışacağam. Keçən həftə sonu mən təbiətə getmişdim. Təmiz hava, yaşıllıq, quş səsləri — hər şey gözəl idi. Amma axşam düşəndə mən birdən internetə girmək, maraqlı nəsə axtarmaq istədim. Cibimdən telefonu çıxardım və gəzməyə başladım. Və təsadüfən bir ünvana rast gəldim Düşündüm, açıb baxım. Açdım və gördüklərim məni heyran etdi. Bu platforma sanki təbiətin özü kimi təbii və gözəl idi. Burada heç bir süni görüntü yoxdur, hər şey real, hər şey doğmadır. Mən bu platformanı araşdırdıqca, onun nə qədər dərin olduğunu anladım. Bu, sadəcə bir səhifə deyil, bu, bir dünyadır. Mən o axşam saatlarla orada qaldım. Təbiətdən aldığım enerji bu platformada daha da artdı. İndi mən bu platformanı hər dəfə təbiətdən qayıdanda açıram. O, mənə o gözəl günü xatırladır və enerjimi bərpa edir. Məncə, bu platforma təbiət kimi təmiz, təbiət kimi gözəldir. Mən onu bütün təbiət həvəskarlarına tövsiyə edirəm.

bottom of page